avdelning

Operations

Connect

Vi är ett stort gäng kollegor som varje dag försöker göra gårdagen lite bättre. Oavsett inom vilken roll du arbetar med inom Operations kommer du med hjälp av tydliga, peppande mål, mycket skratt och samarbete se att utveckling går snabbt och dagarna susar förbi.

Våra individuella och gemensamma team-mål syftar till att skapa en fantastisk kundupplevelse; såväl för kunder som säljer sina prylar hos Sellpy och handlar av Sellpy. Med hjälp relevanta mål, utbildning, och engagemang från samtliga delar av organisationen kan vi bli bäst på att sälja begagnade prylar och samtidigt älska att gå till jobbet.

Vi inom Operations


Inom Operations är vi i dagsläget närmare närmare 90 personer som arbetar inom olika ansvarsområden. Vi arbetar teambaserat och har nära dialog inom och utanför teamet samt med övriga delar av företaget. Vi är väldigt stolta över att vi jobbar med så många unga, fantastiska talanger och vill vara en arbetsplats där engagemang, energi och målfokus går före arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du utvecklas fort och vi hjälper dig att klättra snabbt och bli bättre.

Hur är det att jobba hos oss?

Hos Sellpy finns det inget som heter "så har vi alltid gjort". Det som fungerar mindre bra försöker vi tillsammans att förbättra och det som gör oss glada och mer effektiva vill vi ha mer av. Vi tror inte att alla förbättringsförslag kommer från chef på kontoret, utan vi räknar med att du vill göra skillnad, oavsett roll och ålder. Ser du ett problem och tror dig ha en lösning - kör på!

När målen är höga och vi har mycket att göra, är peppen och hjälpsamhet det bästa receptet. Med många unga medarbetare kommer en lekfull stämning med hög musik, snabb förändring, mycket pingis och events att se fram emot. Vi är ett stort och starkt team som tillsammans är bäst.

Stockholm

Frihamnsgatan 56, Entré 2
115 56 Stockholm
Vägbeskrivning

kundtjanst@sellpy.se +46 8 446 821 21
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor