facebook tracking
Avdelning

Customer Happiness

Connect

Inom Sellpys Customer Happiness Team är vi ett gäng socialt drivna problemlösare som jobbar i nära samarbete, delar erfarenheter och skrattar mycket. 

Genom att ta vara på våra kunders feedback och tankar förstår vi vad Sellpy bör utveckla för att bli en ännu mer fantastisk tjänst att använda sig av, såväl för säljare som för köpare. För att snabbt kunna agera och proaktivt driva på nya lösningar jobbar vi alltid nära våra kollegor inom samtliga övriga funktioner. 

Våra mål syftar till att skapa en kundupplevelse som känns kul och enkel och med regelbunden uppföljning och tydliga mål kan vi öka effektiviteten och expertisen inom gruppen.


Hur är det att jobba hos oss?

Hos Sellpy finns det inget som heter "så har vi alltid gjort". Det som fungerar mindre bra försöker vi tillsammans att förbättra och det som gör oss glada och mer effektiva vill vi ha mer av. Vi tror inte att alla förbättringsförslag kommer från chef på kontoret, utan vi räknar med att du vill göra skillnad, oavsett roll och ålder.

När målen är höga och vi har mycket att göra, är peppen och hjälpsamhet det bästa receptet. Med många unga medarbetare kommer en lekfull stämning med hög musik, förändring, mycket pingis och events att se fram emot. 

Frihamnsgatan 56, Entré 2
115 56 Stockholm Vägbeskrivning kundtjanst@sellpy.se +46 8 446 830 92

Väsby

Optimusvägen 14
194 34 Väsby Vägbeskrivning kundtjanst@sellpy.se +46 8 446 830 92

Jobbar du redan på Sellpy?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sellpy.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor