facebook tracking

💙 Kom och jobba med oss! 💙

För att fortsätta växa i den takt vi har gjort och för att bibehålla och skapa en stark Sellpy-kultur krävs grymma medarbetare som vill vara en del av en snabbt föränderlig miljö, som vill förbättra, och som är måna om varandra. Vi letar nu efter fler personer med energi och engagemang till våra konstant expanderande team. Vi ser fram emot att anställa dig som gillar det vi gör och det vi står för! 

På våra lager och kontor här i Stockholm är vi ca 350 personer som arbetar hel- och deltid. Med det kommer mycket god stämning, högt tempo och lekfullhet. När du jobbar hos oss kan du räkna med att vara med på en fartfylld resa! Vi anställer personer som lockas av en snabb och föränderlig arbetsmiljö, som vill vara med och skapa en framgångsrik Sellpy-kultur och som vill bidra till ett mer cirkulärt samhälle.

Vad är det bästa med att jobba på Sellpy?

Alla härliga människor samt möjligheten till utveckling!

Olivia Senior Outbound Associate

Att jobba nära alla sina kollegor som bidrar till en trevlig gemenskap och atmosfär!

Emil Team Leader Assortment

Alla kollegor som är trevliga och hjälpsamma. Allting här är välplanerat, där man vet vad som förväntas och till vem man vänder sig

Ahmad Junior Ad Creation Associate

Att man aktivt försöker skapa en varierad miljö med tävlingar och olika aktiviteter - samt har ett stort fokus på team building.

Lois Junior Ad Creation Associate

Lär känna vår medarbetare Alice!

Alice har jobbat på Sellpy sedan den 27:e augusti 2018 och har under sin tid här arbetat flitigt samt spridit bra energi bland kollegor. Läs hennes svar på frågorna nedan för att få reda på vad Alice tycker om med att arbeta hos oss på Sellpy! 
1) Hur kommer det sig att du började jobba hos oss? 
Min kompis handlade från er och rekommenderade mig att också göra det. Sedan såg jag er reklam på Instagram och gick då direkt in på hemsidan, läste om företaget och valde att söka!
2) Vad får dig att trivas på Sellpy?
Jag trivs framförallt på grund av alla härliga och underbara kollegor! Att vi på min avdelning (Outbound) har fantastisk gemenskap och en väldigt härliga stämning i teamet. Alla har sin egen plats samtidigt som alla bidrar lika mycket på sitt personliga sätt. 
3) Vilka två egenskaper har din drömkollega? 
En glad och positiv person som höjer stämningen! Någon som får en att skratta och som därmed gör dagen snäppet roligare. Men även någon som har hög arbetsmoral till teamet. 
4) Och slutligen - vad är det bästa med att jobba hos oss?
Att alla är i ungefär samma ålder och att arbetsplatsen är uppdelad i olika team vilket gör att man kommer väldigt nära sina arbetskollegor. Älskar stämningen och alla vänner jag lärt känna på vägen.

Är du den vi söker? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! 🚀

Ansök till roller i Frihamnen!
Ansök till roller i Väsby!
837294

 

 

Teamtailor

Career site by Teamtailor