facebook tracking

💙 Kom och jobba med oss! 💙

För att fortsĂ€tta vĂ€xa i den takt vi har gjort och för att bibehĂ„lla och skapa en stark Sellpy-kultur krĂ€vs grymma medarbetare som vill vara en del av en snabbt förĂ€nderlig miljö, som vill förbĂ€ttra, och som Ă€r mĂ„na om varandra. Vi letar nu efter fler personer med energi och engagemang till vĂ„ra konstant expanderande team. Vi ser fram emot att anstĂ€lla dig som gillar det vi gör och det vi stĂ„r för! 

PĂ„ vĂ„ra lager och kontor hĂ€r i Stockholm Ă€r vi ca 350 personer som arbetar hel- och deltid. Med det kommer mycket god stĂ€mning, högt tempo och lekfullhet. NĂ€r du jobbar hos oss kan du rĂ€kna med att vara med pĂ„ en fartfylld resa! Vi anstĂ€ller personer som lockas av en snabb och förĂ€nderlig arbetsmiljö, som vill vara med och skapa en framgĂ„ngsrik Sellpy-kultur och som vill bidra till ett mer cirkulĂ€rt samhĂ€lle.

Vad Àr det bÀsta med att jobba pÄ Sellpy?

Alla hÀrliga mÀnniskor samt möjligheten till utveckling!

Olivia Senior Outbound Associate

Att jobba nÀra alla sina kollegor som bidrar till en trevlig gemenskap och atmosfÀr!

Emil Team Leader Assortment

Alla kollegor som Àr trevliga och hjÀlpsamma. Allting hÀr Àr vÀlplanerat, dÀr man vet vad som förvÀntas och till vem man vÀnder sig

Ahmad Junior Ad Creation Associate

Att man aktivt försöker skapa en varierad miljö med tÀvlingar och olika aktiviteter - samt har ett stort fokus pÄ team building.

Lois Junior Ad Creation Associate

LÀr kÀnna vÄr medarbetare Alice!

Alice har jobbat pĂ„ Sellpy sedan den 27:e augusti 2018 och har under sin tid hĂ€r arbetat flitigt samt spridit bra energi bland kollegor. LĂ€s hennes svar pĂ„ frĂ„gorna nedan för att fĂ„ reda pĂ„ vad Alice tycker om med att arbeta hos oss pĂ„ Sellpy! 
1) Hur kommer det sig att du började jobba hos oss? 
Min kompis handlade frÄn er och rekommenderade mig att ocksÄ göra det. Sedan sÄg jag er reklam pÄ Instagram och gick dÄ direkt in pÄ hemsidan, lÀste om företaget och valde att söka!
2) Vad fÄr dig att trivas pÄ Sellpy?
Jag trivs framförallt pĂ„ grund av alla hĂ€rliga och underbara kollegor! Att vi pĂ„ min avdelning (Outbound) har fantastisk gemenskap och en vĂ€ldigt hĂ€rliga stĂ€mning i teamet. Alla har sin egen plats samtidigt som alla bidrar lika mycket pĂ„ sitt personliga sĂ€tt. 
3) Vilka tvĂ„ egenskaper har din drömkollega? 
En glad och positiv person som höjer stĂ€mningen! NĂ„gon som fĂ„r en att skratta och som dĂ€rmed gör dagen snĂ€ppet roligare. Men Ă€ven nĂ„gon som har hög arbetsmoral till teamet. 
4) Och slutligen - vad Àr det bÀsta med att jobba hos oss?
Att arbetsplatsen Ă€r uppdelad i olika team vilket gör att man kommer vĂ€ldigt nĂ€ra sina arbetskollegor. Älskar stĂ€mningen och alla vĂ€nner jag lĂ€rt kĂ€nna pĂ„ vĂ€gen.

Är du den vi söker? Tveka inte pĂ„ att skicka in din ansökan redan idag! 🚀

Ansök till roller i Frihamnen!

 

 

Teamtailor

Career site by Teamtailor